Nu växer vi!

Nu växer vi!

Framnäsgruppen AB är ett litet men expansivt företag under stadig tillväxt och utveckling. Vi hjälper barn, unga och vuxna som på olika sätt befinner sig i svårigheter. Företagets värdegrund vilar på humanism, likavärde och tron på varje individens förmåga. Våra ledstjärnor i arbetet är kvalité, bemötande och lösningsfokus. Just nu behöver vi förstärka vårt behandlingsteam

Framnäsgruppen AB är ett litet men expansivt företag under stadig tillväxt och utveckling. Vi hjälper barn, unga och vuxna som på olika sätt befinner sig i svårigheter. Företagets värdegrund vilar på humanism, likavärde och tron på varje individens förmåga. Våra ledstjärnor i arbetet är kvalité, bemötande och lösningsfokus. Just nu behöver vi förstärka vårt behandlingsteam inom specialistenheten och söker därför en kombinerad position som familjerådgivare och handledare.

Du har socionomexamen eller motsvarande beteendevetenskaplig utbildning, minst Steg 1 psykoterapiutbildning samt Handledarutbildning. Meriterande är legitimerad psykoterapeut/familjeterapeutexamen, påbyggnadsutbildningar som sexologi och erfarenheter som familjerådgivare.
Vi förutsätter att du delar våra värderingar och visar det i ditt dagliga arbete med andra. Att du är engagerad och flexibel person värdesätter vi stort.

Som familjerådgivare för du terapisamtal för att medverka till bearbetning av samlevnadsproblem och konflikter i främst par- och familjerelationer. Familjerådgivningen tar emot par, enskilda och familjer i våra mottagningar.
Som handledare är din roll att handleda arbetsgruppen inom specifika områden, oftast på uppdrag inom socialtjänsten. I arbetet ingår råd, stöd, samtal och behandlingsarbete, både för individen i organisationen och gruppen. Resor kan ingå i tjänsten och det är därför en stor fördel om du har B-körkort.

Kompetenser
Socionomexamen

Meriterande
Handledarerfarenhet

Arbetslivserfarenhet
Familjerådgivare / Familjeterapeut:2-4 års erfarenhet

Lön
Självklart följer vi kollektivavtal och erbjuder våra medarbetare pensionsavsättning och friskvård. Till stor del styr du dina dagar själv. Vi praktiserar flextid och du tar eget ansvar.

Anställningsvillkor
Anställningen är tillsvidare, heltid/deltid. Fast månadslön.

Arbetsplats
Stockholm

Välkommen in med din ansökan senast 28 februari på info@framnasgruppen.se