Arbeta med oss på Framnäsgruppen!

Arbeta med oss på Framnäsgruppen!

Framnäsgruppen är ett företag i ständig utveckling och nu letar vi förstärkning till vårt team! Vi är en dynamisk arbetsplats som arbetar med barn, unga och vuxna som på olika sätt befinner sig i svårigheter. Vi har avtal med flera kommuner rörande familjerådgivning och handledning. Våra verksamhetsområden inbegriper även skyddat boende och öppenvård. Vi söker nu

Framnäsgruppen är ett företag i ständig utveckling och nu letar vi förstärkning till vårt team!

Vi är en dynamisk arbetsplats som arbetar med barn, unga och vuxna som på olika sätt befinner sig i svårigheter. Vi har avtal med flera kommuner rörande familjerådgivning och handledning. Våra verksamhetsområden inbegriper även skyddat boende och öppenvård. Vi söker nu efter både en boendestödjare och efter en familjerådgivare/handledare.

Vi ser det som en självklarhet att du som sökande delar vår syn på alla människors lika värde. Du är flexibel, positiv, har god samarbetsförmåga och är van att möta människor i kris på ett lugn och professionellt sätt. Du arbetar målinriktat och vill åstadkomma ett gott resultat tillsammans med kollegor och ledning.

Vill du veta mer om tjänsterna och hur du ansöker kan du läsa mer här:

Annons Familjerådgivare/handledare

Annons Boendestödjare